Thursday, June 23, 2011

aku rindu gile kat dea ny :'(


weeeeiiiittttt korang sume , aku nak bgthu korang ny . aku rindu setengah maty ot at sayang aku yg sorg ny :'( , ble la ley blik kampung ag . duk kampung mmg best , tenang jea ta cam duk bandar ny bnyak sgt msalah . haha . kolot ot aku ny .  aku sayang gile at cazen aku yg sorg ny . dye seorg yg agak pemalu , pendiam tpi hott kowd . hahaha . dea jea tmpat aku curhat gtu . . korang tgok la tu , same2 gemok , same2 comel kan ???? haha gedik2 la aku ny . ape aku kesah blog aku pun bkn blog kau . wuekk :p . bak kate dea kan , bodo sokmo mu ny ieyka ea . haha . aku rindu aa dgn suare mu la ala2 taylor swift uh . tah btol kew ta ejaan aku tu . hahahaha . sengal aku dtg suda . hoho . i janji sbelom aku mati , aku msty jmpe kau . hahaha . gile ot aku ny . dah2 ignore jea aku ny .

No comments:

Post a Comment